Yleistä

Gugguu Preloved on alusta, jossa voit ostaa ja myydä käytettyjä Gugguun tuotteita. 

Ostat käytetyn Gugguun tuotteen toiselta asiakkaalta. Näin saadaan tuotteen käyttöikää pidennettyä. Näet myyjän etunimen ostaessasi tuotteen. Myyjä vastaa tuotteen pakkaamisesta ja lähettämisestä sinulle.

Valitettavasti se ei ole mahdollista. Tällä hetkellä Gugguu Preloved -palvelu on saatavilla vain Suomessa, poislukien Ahvenanmaa.

TILAUKSESTA

Tilauksesi toimitetaan sinulle Postin kautta. Tilaus toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseen. Ilmoitukset toimitetaan sinulle sähköpostitse. Varmista, että noudat pakettisi seitsemän (7) päivän sisällä, jotta se ei palaudu takaisin lähettäjälle.

Kun olet vastaanottanut tilauksesi, sinun tulee hyväksyä ostos, jotta maksu tuotteesta siirtyy myyjälle. Saat hyväksyntää varten kuntotarkistuslomakkeen, jonka kautta pääset hyväksymään tuotteen.

Mikäli tuote ei ole tuotekuvauksen mukainen, sinun tulee olla yhteydessä Gugguun asiakaspalveluumme kolmen (3) päivän sisällä toimituksesta.

Jos myyjä ei lähetä tuotetta kuuden (6) täyden arkipäivän kuluessa ostosta, sinulla on mahdollisuus perua tilaus ja saada täysi hyvitys.

Jos tuotteesi ei koskaan tule perille, hyvitämme sinulle täyden hyvityksen. Jos tuote myydään esimerkiksi torstaina, ensimmäinen täysi työpäivä on seuraava arkipäivä, tässä tapauksessa perjantai. 

Lauantaita ja sunnuntaita ei lasketa, joten ma-pe lasketaan seuraaviksi viideksi (5) arkipäiväksi, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus perua tilauksesi.

Jos tuotteesi on vaurioitunut tai eri kunnossa kuin se on myynti-ilmoituksessa kuvattu, sinulla on kolme (3) päivää aikaa tuotteen vastaanottamisen jälkeen pyytää hyvitystä. Voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä Gugguun asiakaspalveluun. 

Pyydämme sinua kertomaan ongelmasta ja lähettämään meille kuvia tuotteesta. Jos varmistamme, että tuote on esitetty väärin, lähetämme sinulle sähköpostitse lähetystarran sen palauttamiseksi takaisin lähettäjälle. 

Sinulla on kuusi (6) täyttä arkipäivää aikaa lähettää tuote takaisin lähettäjälle, jonka jälkeen saat täyden hyvityksen.

Mikäli ostat vain yhdeltä myyjältä, maksat postikuluja 4,90€.

Jos tilaat samaan aikaan useammalta eri myyjältä, maksat postikuluja 4,90€ / myyjä.

Mikäli vahvistusviesti ei tule perille, tarkistathan aina myös roskapostilaatikon.

Voit olla aina myös yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli viesti ei saavu perille.

Palautuksesta

Kaikki Gugguu Preloved -myynnit ovat lopullisia, eikä palautuksia hyväksytä jos tuote on vastannut tuotekuvausta.

Mikäli myyjä on antanut vääriä tietoja ostamastasi tuotteesta, sinulla on tuotteen vastaanottamisen jälkeen kolme (3) päivää aikaa ilmoittaa meille ongelmasta ja pyytää palautusoikeus tuotteelle. 

Gugguu ei takaa

- Myytävien tuotteiden olemassaoloa, laatua tai aitoutta

- Myyjien sisällön tai palvelussa olevien tietojen totuutta tai tarkkuutta

- Myyjien kykyä myydä tavaroita palvelun kautta ja toimittaa tuotteet vaaditun toimitusjakson sisällä

Gugguu takaa

Maksut ovat kuitenkin turvassa, kun teet ostoksia Gugguu Preloved -alustalla. Hyvitämme sinulle, jos tilaustasi ei koskaan lähetetä tai myyjä on esittänyt sen väärin.

 

tuotteen myymisestä

Varmista ensin, että sinulla on luotu asiakastili Gugguun verkkokauppaan. Mikäli ei ole, käythän ensin luomassa Gugguun verkkokauppaan asiakastilin. (www.gugguu.com)

Etsi myytävä tuotteesi hakusivultamme, tarkista tuotteen kunto, lisää tuotteesta myyntikuvat, aseta tuotteelle hinta, esikatsele myynti-ilmoitus ja laita tuotteesi myyntiin. 

 

Valitettavasti se ei ole mahdollista. Tällä hetkellä Gugguu Preloved -palvelu on saatavilla vain Suomessa.

 

Myyntiin laittamasi tuote tulee näkyvin yleensä saman päivän aikana, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tuote pitäisi löytyä alustan hakupalkista.

Mikäli et kuitenkaan löydä tuotetta, voit luoda sen valitsemalla kategorian ja tuotekohtaan [ Täytä tuotetiedot ], jonka jälkeen pääset kirjoittamaan tuotenimen ja kuvauksen. Tällaisissa tapauksissa asiakaspalvelumme lisää alkuperäisen tuotekuvan myynti-ilmoituksen ensimmäiseksi kuvaksi.

Mikäli sinulla on tästä kysyttävää, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme customer@gugguu.com.

 

Voit myydä alustalla kaikkia aitoja Gugguun tuotteita.

Annamme suositushinnan tuotetta koskevien tietojen perusteella. Voit kuitenkin muuttaa tätä hintaa halutessasi.

Hyväksymme myyntiin vain hyvässä kunnossa olevia tuotteita. Emme hyväksy esimerkiksi tuotteita, joissa on reikiä, merkittäviä tahroja tai puuttuvia/rikkinäisiä nappeja tai vetoketjuja.

Kun myyt tuotteen varmista, että se on siisti ja pesty.

Huomoithan, että Gugguu ei ole vastuussa myyjän ilmoittaman värin nimen oikeellisuudesta. Katsothan aina myyjän myyntikuvat.

Myyjän myyntikuviin voi vaikuttaa aina esim. valaistus ja laite jolla myyntikuva on otettu. Lisäksi tuote voi näyttää eri näytöllä eri väriseltä.

Tuotteet lähetyksestä

Kun tuotteesi on myyty, saat ennakkoon maksetun, Postin helposti- koodin sähköpostitse. Pakkaa tuote siististi ja kirjoita koodi selkeästi pakettisi päälle. Vie se lähimpään Postin jakelupisteeseen. (Huom. Pakettia ei voi jättää Postin automaattilokeroon.)

 

Valitse pakkaus, joka sopii tuotteesi kokoon ja muotoon varmistaen samalla, että se on hyvin suojattu.

Kun tuotteesi on myyty, lähetämme sinulle heti sähköpostiin kertakäyttöisen Postin -Helposti koodin. Suosittelemme, että lähetät tuotteen kolmen (3) päivän kuluessa tämän koodin vastaanottamisesta. Jos et ole lähettänyt tuotetta kuuden (6) täyden arkipäivän kuluessa Helposti -koodin vastaanottamisesta, ostajalla on mahdollisuus perua ostos.

 

Tuotteen maksusta

Maksamme tuotteesi vasta kun ostaja on saanut tuotteen ja hyväksynyt sen. Kun tuote on toimitettu, ostajalla on kolme (3) päivää aikaa hyväksyä tuote. Kun hyväksyntä on tehty, vapautamme tulosi ja voit lunastaa ne valitsemallasi maksutavalle; pankkitilille tai Gugguu -lahjakortille.

Jos valitset suorituksen pankkitilillesi, saat 80 % tuotteen myyntihinnasta. Myyntihinnasta siis vähennetään 20% palvelumaksu.

Jos valitset Gugguun lahjakortin, saat 115 % tuotteen myyntihinnasta, josta on vähennetty 20% palvelumaksu.

ESIMERKKI PANKKITILILLE MAKSETTAVASTA:

Myyjä laittaa Gugguu Preloved -kauppaan Tuotteen myyntiin 50 eurolla. Kun Ostaja vastaanottaa ja hyväksyy Tuotteen, ja Myyjä on valinnut maksutavaksi rahamaksun, vähennetään myyntihinnasta (50 euroa) Gugguun 20% palvelumaksu (10 euroa) ja loppu (40 euroa) tilitetään Myyjän ilmoittamalle tilille.

ESIMERKKI LAHJAKORTILLE MAKSETTAVASTA:

Mikäli Myyjä valitsee maksutavaksi lahjakortin, vähennetään myyntihinnasta (50 euroa) ensin Gugguun 20% palvelumaksu (10 euroa). Palvelumaksun vähennyksen jälkeen Myyjä saa lahjakortin, jonka arvo on Gugguun palvelumaksun jälkeinen määrä korotettuna 15%:lla (46 euroa).

Jos valitset Gugguun lahjakortin, sitä voi käyttää uusiin Gugguun tuotteisiin verkkokaupassa, Helsingin Outletissa Gugguun myymälässä tai Gugguun Pop Up -tapahtumissa. Tätä lahjakorttia ei voi käyttää Gugguu Preloved -sivustolla.

Jos ostaja ilmoittaa ongelmasta tilauksessaan, pyydämme häntä lähettämään asiakaspalveluumme tiedot ja valokuvat palautuspyyntöä varten. 

Asiakaspalvelumme tutkii tapauksen huolellisesti ja tarjoaa ratkaisun. Jos olet antanut tuotteesta väärän kuvauksen, esimerkiksi jättämällä ilmoittamatta vahingosta, sinulle ei makseta tuotteesta ja tuote palautetaan sinulle takaisin.

YMPÄRISTÖVAIKUTUS

Olemme Gugguulla sitoutuneet valmistamaan tuotteita, joita voi kierrättää lapselta toiselle. Gugguu Preloved varmistaa, että vaatteidemme käyttöikää pidennetään alkuperäisen ostajan jälkeenkin kannustaen tietoisempaan kulutukseen. 

Gugguun tuotteet on tehty kestämään ja pidentämällä tuotteen käyttöikää, vähennämme vaateteollisuuden vaikutusta planeetallemme. Vaatteen käyttöiän kaksinkertaistaminen vähentää lähes puolet sen tuotannon vaikutuksista, joten käytettynä ostaminen on helppo tapa pienentää hiilijalanjälkeä. 

Lue lisää 

Gugguun vastuullisuustavoitteista ja strategiasta täältä: https://www.gugguu.com/pages/vastuullisuusraportti-2020 

Ota yhteyttä

Täytä lomake ja lähetä se - palaamme sinulle sähköpostitse mahdollisimman pian.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.