Tietoa meistä

Gugguu Preloved tarina

Kun perustimme Gugguun vuonna 2012, oli tuotteiden laadukkuus ja vastuullisuus kaiken lähtökohtana.

Toimintaamme ohjasi vahvasti ajatus tuotteiden pitkästä elinkaaresta. Tuotteen tulisi kestää käyttöä ja kulutusta niin, että sen matka jatkuisi lapselta toiselle. Laatu tulisi takaamaan myös jälleenmyyntiarvon säilymisen.

Vuosien kuluessa olemme seuranneet ilolla, miten pieneksi jääneet Gugguun tuotteet ovat löytäneet uusia käyttäjiä, kun tuotteita on myyty erilaisilla second hand -alustoilla.

Samalla olemme miettineet kuinka myös me voisimme tarjota oman second hand -alustan asiakkailleimme. Kanavan, jossa pystyisi turvallisesti myymään ja ostamaan Gugguun käytettyjä tuotteita sekä tarjoamaan edulliset postimaksut kuluttajien välisille kaupoille.

Onnekkaiden yhteensattumien kautta saimme keväällä 2022 mahdollisuuden lähteä kehittämään Gugguulle omaa second hand -alustaa. Olemme erittäin iloisia päästessämme lanseeraamaan nyt oman second hand -alustan verkkosivuillemme!

Toiveenamme on, että Gugguu Preloved tulee olemaan merkittävässä roolissa Gugguun ympärille vuosien aikana rakentunutta tiivistä ja aktiivista yhteisöä. Alustan kautta asiakkaamme saavat kokemuksen tuotteidemme kestävästä laadusta, jälleenmyyntiarvon säilymisestä sekä iloa tuotteiden elinkaaren jatkumisesta niiden saadessa uuden käyttäjän.