Asiakkaiden

TARINOITA

Asiakkaiden

TARINOITA

"Me ollaan tehty löytöjä kirpparilta, ostettu monet Gugguun vaatteet käytettynä ja ne on pysyneet hyvänä ja värit ei ole haalistuneet ollenkaan. 🤩 Käytettynä meille tullut mm. monta takkia (välikausi ja toppa), housuja, paitoja jne! Edes nukkaa ei tule Gugguun vaatteisiin eli kestävät aikaa ja käyttöä lapselta toiselle 🥰 Laatu täys 10!"

- Anna

 

"Meillä Gugguu on ollut nuorimman lapsen luottovaatettaja ainakin vuodesta 2015 asti. Ensimmäisiä vaatteita taisivat olla nuden väriset vaatteet koossa 86cm. Nyt ollaankin jo siinä tilanteessa, että tilaillaan kokoa 152cm ja kohta ei Gugguun tuotteet meille enää mahdu. Varastosta on myös löytynyt isomman sisaren vanhoja aarteita.❤️"

- Johanna

 

"Tyttäremme sai kummisedältään yhden bodyn lahjaksi ja siitä lähtien meillä on ollut Gugguun vaatteita. 😍 Vaatteet ovat hyvän mallisia meidän hoikalle tytölle ja pitkien hihojen sekä lahkeiden ansiosta vaatteet kestävät pitkään ❣️ Ja se, että vaatteet myös kestävät hyvin kulutusta ja pesua. 🧼 Sekä onhan kaikki vaatteet ihania. ❤️😍"

- Aada & Anu

 

"Olin kuumeisesti etsinyt kaksosilleni sopivia maximekkoja eräänä kesänä. Kävin paikallisella kirppiksella ja pläräsin yhtä vaatepinoa ja kuinka ollakkaan sielä oli Gugguun maximekko juuri meidän etsimässä koossa. Toisen mekon löysin Facebook kirppikseltä. Eli nämäkin mekot olivat säilyneet hyvinä ja ehjinä seuraaville käyttäjille eli mun tytöille. 😍"

- Hanne

 

"Esikoisen ensimmäiselle ulkomaanmatkalle ostettiin Gugguun frillamekko.❤️ Nyt mekko on käytössä kuopuksellamme ja mekon näkeminen herättää muistoja ihanasta perhelomasta.🥰"

- Crista

 

"Ihastuin Gugguun vaatteisiin heti ensi näkemältä. Heidän vaatteitaan sain ihailla ensimmäisestä mallistosta alkaen päiväkodissa pienellä Gugguu pojalla ja silloin jo päätin että jos ikinä lapsenlapsia saan, niin Gugguun jumpsuitin ostan.

Vihdoin lähes kymmenen vuoden odotuksen jälkeen vuonna -21 pääsin tilaamaan ensimmäisen jumpsuitin. Nyt kävelemään opettelevalla pienellä ihmisellä on neljäs mummun ostama jumpsuit käytössä, muita ihania Gugguu tuotteita unohtamatta 😍

Se pienin, ihan ensimmäinen jumpsuit on säilytetty muistona ja odottamaan mahdollisia tulevia lapsenlapsia 🥰."

-Nimimerkki

"Olen ollut Gugguu vaatteiden ja  asusteiden ihastelija useampia vuosia, mutta! Omat lapset olivat jo kasvaneet Gugguun ohi ja pieniä ei lähipiirissä ollut. Kunnes eräänä maaliskuisena iltana 2021 pieni ihminen ilmestyi maailmaan ja minusta tuli isovanhempi.

Sain ja saan hyvän syyn hiipiä Gugguu ostoksille - aika mahtavaa ❤️ 

Kuosit ovat todella kauniita ja tekstiilit laadukkaita, pesusta pesuun kestävät eikä Gugguista  tohtisi luopua vaikka käyttäjä kasvaa koko koolta. 🙂"

- Saila

"Ostin muutamat housut (slim-, college- ja cubebaggyt) 2016 syntyneelle esikoiselleni. Niistä tuli heti ihan lempparit. Kun ne jäivät pieneksi, ne menivät ystäväni lapselle käyttöön ja saimme ne sieltä takaisin, kun toinen lapsemme syntyi. Hänellä niitä käytettiin myös lemppareina, jonka jälkeen niistä kahdet myin eteenpäin hyväkuntoisina ja yhdet annoin ystävän lapselle (josta juuri tulivat takaisin meidän kuopukselle). 😍😍

Ostin myös 2017 kahdet pantsit Facebook kirppiksen kautta. Niitä on käyttänyt esikoinen, kahden ystäväni lapset, meidän toinen lapsi ja ovat jemmassa kuopukselle. 😍

Useita paitoja ja housuja uutena ostettu ja kaikki joko annettu tai myyty hyväkuntoisina eteenpäin tai ovat jemmassa kuopukselle.

Ihanaa vaatteissa on se, että pystyy ottaan käyttöön hieman reiluina ja käyttämään tämän vuoksi pitkään. Ja se, että säilyvät pesusta toiseen ja kovassa käytössä hyvässä kunnossa. 🤩❤️"

- Jessica

"Esikoinen sai reilu kaksi vuotta sitten syntyessään kummilta ensimmäisen Gugguu tuotteen: aivan ihanan pehmeän merinovillaisen vauvojen pipon. 🤍 Siitä syttyi tämän äidin hulluus pipoja kohtaan ja Gugguun tuotteisiin ensi kosketus. Sen jälkeen ei ole ollut muuta kuin hyvää sanottavaa kaikista meillä olleista vaatteistanne! Nyt odotetaan kovasti pikkusiskoa saapuvaksi, jotta saadaan tuo rakas pipo uudelleen käyttöön. 🤍"

- Emilia